Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

20 Απριλίου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΡΥΝΘΑΣ




Στης κλειστές φυλακές Ναυπλίου και Τίρυνθας βρέθηκε  ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, Παρασκευή 20 Απριλίου 2018. Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής εγκαινίασε εκπαιδευτική αίθουσα στη φυλακή Ναυπλίου μαζί με τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο. Στην αίθουσα  λειτουργούν δημοτικό σχολείο, πρόγραμμα εκμάθησης ελληνικής γλώσσας από την Επάνοδο καθώς και θεατροπαιδαγωγικό εργαστήριο από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.










 Στη συνέχεια ο υπουργός επισκέφτηκε την αγροτική φυλακή Τίρυνθας και το δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου όπου είχε  συναντήσεις με εκπροσώπους του Δικαστικού Σώματος, του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου και με τον σύλλογο εργαζομένων. Ο Υπουργός  ενημερώθηκε για διάφορα θέματα που σχετίζονται με την λειτουργία των δικαστηρίων. Ακολούθως ο  Υπουργός Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε  με τους διευθύνοντες των δικαστηρίων του Ναυπλίου, με το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου καθώς και του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων. Τον Υπουργό Δικαιοσύνης συνόδευε ο βουλευτής Αργολίδος Γιάννης Γκιόλας κι ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος. Στις φυλακές Ναυπλίου παραβρέθηκε κι ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος ο οποίος τέλεσε τα εγκαίνια της διδακτικής αίθουσας στο χώρο των φυλακών.














Το πρόγραμμα της παρουσίας του Υπουργού  Κοντονή στην Αργολίδα προβλέπει επίσκεψη στο κατάστημα κράτησης Ναυπλίου ( αγροτικές)  όπου  θα εγκαινιαστεί το πρόγραμμα ΄΄Σκοπός μορφωτικός ΄΄ που είναι σε εξέλιξη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Μεταπτυχιακό τμήμα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.


Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες