Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

12 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΜΥΛΩΝ


Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα διαμαρτυρίας ενάντια στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να κλείσει το σχολείο των Μύλων, είναι οι κάτοικοι και γονείς του χωριού, που  πήγαν και πάλι τα παιδιά τους στο κλειστό  σχολείο, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017. 



Όπως δήλωσε ο Κώστας Τσιώρος μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων , θα πηγαίνουν καθημερινά οι μαθητές στο σχολείο των Μύλων μέχρι να υπάρξει αναστολή της απόφασης. Τριάντα δύο παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού πήγαν στο σχολείο των Μύλων κανονικά, φυσικά χωρίς δασκάλους, συνοδευόμενα από τους γονείς τους, σε μια κίνηση διαμαρτυρίας για την στάση του υπουργείου. 

Την δικαιολογημένη αντίδραση των γονέων του χωριού στηρίζει από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών  και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου όπου με απόφαση του καλεί το υπουργείο να ανακαλέσει την απόφαση του, ενώ ο ίδιος ο Δήμαρχος Δημήτρης  Καμπόσος και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος πρωτοστατούν στις κινητοποιήσεις της τοπικής κοινωνίας. Σήμερα οι γονείς θα συναντηθούν εκ νέου με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και αν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους


--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες