Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

07 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΟΥΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΥΛΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


Με κλείσιμο του δρόμου απάντησαν οι κάτοικοι των Μύλων του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να κλείσει το Δημοτικό σχολείο του χωριού και να συγχωνευθεί με το σχολείο του Κιβερίου, Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017. Οι κάτοικοι που βρίσκονται σε αναστάτωση από αυτή την απόφαση που τους γνωστοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν ανοίξουν τα σχολεία, προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του κόμβου των Μύλων στην παλιά Εθνική οδό Άργους Τριπόλεως.


 Γονείς και παιδιά στο χωρίο είναι σε αναστάτωση καθώς την Δευτέρα  11 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα σχολεία και μέχρι στιγμής η απόφαση για το κλείσιμο του σχολείου είναι σε ισχύ. To αίτημα για αναστολή της απόφασης για κατάργηση του Δημοτικού σχολείου Μύλων Άργους Μυκηνών διατύπωσε και με επιστολή του προς τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Γαβρόγλου ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε με δηλώσεις του  ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρη Κρίγγος όπου τόνισε πως ευελπιστεί πως μέσα στις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τις επαφές που έχουν γίνει από τον Δήμο με το υπουργείο θα υπάρξει αναστολή της απόφασης. 



--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες