Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

06 Αυγούστου 2017

Έναρξη στο Ναύπλιο των εκδηλώσεων «Αύγουστος και Μνημεία» με τον βαρύτονο Νικόλαο Καραγκιαούρη



Μία από τις σημαντικότερες στιγμές πολιτισμού του φετινού καλοκαιριού ήταν η έναρξη των εκδηλώσεων «Αύγουστος και Μνημεία», το βράδυ του Σαββάτου 5 Αυγούστου 2017 τις οποίες διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Αργολίδας.

Το φιλόμουσο κοινό του Ναυπλίου απόλαυσε στο θεατράκι της Ακροναυπλίας, τον Πατρινής καταγωγής βαρύτονο Νικόλαο Καραγκιαούρη. 


Μαζί με τον εκλεκτό βαρύτονο, στη συναυλία, ήταν  η μεσόφωνος Φωτεινή Αθανασάκη και ο πιανίστας Πάνος Λουμάκης.

Την εκδήλωση κάτω από το φωτισμένο κάστρο του Παλαμηδίου και το φωτεινό φεγγάρι παρακολούθησαν ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Διευθύντρια της Εφορίας Αρχαιοτήτων Αργολίδας Άλκηστη Παπαδημητρίου,η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παναγιωτοπούλου,ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ρούτουλας, η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου απανταχού Ναυπλιέων "Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ"  Κωνσταντινος Κολόκας , η πολιτευτής Αργολίδας Σόνια Τάνταρου Κρίγγου και πολύς κόσμος. 

Η επόμενη εκδήλωση στο πλαίσιο του θεσμού «Αύγουστος και Μνημεία» θα είναι την Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017, στο Φρούριο του Παλαμηδίου στις 21.00, όπου θα δώσει συναυλία η Ευανθία Ρεμπούτσικα. Η κυρία Ρεμπούτσικα θα κάνει ένα Ταξίδι από την Ανατολή στη Δύση, μαζί με τους Ανδρέα Συμβουλόπουλο στο πιάνο, Πάνο Δημητρακόπουλοστο κανονάκι και Θάνο Σταυρίδη στο ακορντεόν.


--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες