Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

09 Ιουλίου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ


Στο Λόφο του Αγίου Γεωργίου στο Αργολικό την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017, πραγματοποιήθηκε μουσική βραδιά από το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αργολικού ,του Δήμου Ναυπλιέων και του συλλόγου εθελοντών ''Προασπίζω'' από την  Αθήνα  προς τιμή των ατόμων με αναπηρία του νομού Αργολίδος .


Κατά την εκδήλωση ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Λάτσιος πρόσφερε στον σύλλογο ΑμεΑ Αργολίδος ένα αναπηρικό καροτσάκι και χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του συλλόγου. Επίσης ο πρόεδρος του συλλόγου ευχαρίστησε τον εφημέριο του Αργολικού και εθελοντή αρχιπυροσβέστη π. Ιωάννη Μητροσύλη για την τιμή που έκανε στο σύλλογο και να τον καλέσει στην εκδήλωση , αλλά και για την προσφορά του στον εθελοντισμό.

 Να σημειωθεί πως το χειμώνα ο σύλλογος Προασπίζω ,βράβευσε τον Ιερέα για το εθελοντικό του έργο στην πυροσβεστική υπηρεσία  Ναυπλίου.  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Ιερείς π. Γεώργιος Μητροσύλης και π. Βασίλειος Γκολέμης, οι βουλευτές Αργολίδος Γ.Ανδριανός και Γ.Μανιάτης , η πολιτευτής Σόνια Κρίγγου ,ο πρώην νομάρχης Αργολίδος Β.Σωτηρόπουλος και πάρα πολύς κόσμος. Η βραδιά έκλεισε με μουσική από τους εθελοντές μουσικούς  (M. V.P) του συλλόγου .


--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες