Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

01 Ιουνίου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ-ΤΟ ΜΠΟΥΡΤΖΙ




Η καστρονησίδα Μπούρτζι φωτισμένη κατά τη διάρκεια της δύσης του ηλίου στην πόλη του Ναυπλίου, Τετάρτη 31 Μαΐου 2017. 

STUDIO B&G 


Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 1-6-2017
Την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται αρχικά καλές καιρικές συνθήκες. Τις θερμές ωστόσο ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις, οι οποίες θα δώσουν βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα στα ορεινότερα τμήματα και πρόσκαιρα σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 28 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 33 βαθμούς, στην Ήπειρο από 12 έως 27, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 33 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις. Εξαίρεση αποτελούν τα νοτιοανατολικά πελάγη του όπου το δυτικό ρεύμα θα πνέει με εντάσεις 5 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και ζέστη. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ λίγες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά τις μεσημεριανές ώρες. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε νότιους με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες