Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

29 Μαΐου 2017

Συγκινητικές στιγμές στην βράβευση των κοριτσιών του Φείδωνα από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών


Στην κατάμεστη αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού στο Άργος πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Μαίου 2017 η βράβευση της γυναικείας ομάδας του Φείδωνα Άργους από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο.


Η γυναικεία ομάδα το Φείδωνα ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια και από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Α΄Εθνικής του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών ευχαρίστησε όλη την ομάδα για το παράδειγμα που δίνουν σε όλα τα παιδιά και τόνισε πως ο Δήμος θα είναι πάντα στο πλευρό τους για να τους στηρίζει.

Είναι σίγουρο πως από την νέα σεζον θα ζήσουμε ένδοξες αθλητικές στιγμές από τα κορίτσια του Φείδωνα Άργους    

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια, καταρχήν στις αθλήτριες του συλλόγου, το προπονητικό team της ομάδας, στους γονείς των κοριτσιών αλλά και στον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Αποστολόπουλο και φυσικά όλη τη διοίκηση για την εξαιρετική πορεία και την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας.

Να τονίσουμε πως η ομάδα του Φείδωνα προκρίθηκε και στον τελικό του κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια της Α εθνικής ομάδα του ΠΑΟΚ ,σε αγώνα που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στη Λαμία.

Στην εκδηλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Άργους Μυκηνών, το μέλος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλας, η περιφερειακή συμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου, η πολιτευτής Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, ο πρόεδρος της ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000 Γιάννης Μαντζούνης, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σελλής, γονείς των αθλητριών, άνθρωποι του αθλητισμού και του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής.


--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες