Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

26 Μαρτίου 2017

Με μεγάλο ενδιαφέρον η διάλεξη του Αριστείδη Χατζή στο Ναύπλιο με τίτλο "Φιλελεύθερη Επανάσταση"


Στα πλαίσια του εορτασμού της Επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας, συνδιοργανώσε με τον Δήμο Ναυπλιέων, το Ναυπλιακό Ίδρυμα Ιωάννης Καποδίστριας και τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου Ο Παλαμήδης διάλεξη του Αναπληρωτή Καθηγητή του ΕΚΠΑ κ. Αριστείδη Χατζή με τίτλο "Φιλελεύθερη Επανάσταση".

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Βουλευτικό την Κυριακή 26 Μαρτίου 2016 

Ο κ. Αριστείδης Χατζής είναι Αναπληρωτής καθηγητής Φιλοσοφίας Δικαίου και Θεωρίας Θεσμών στο ΕΚΠΑ, Δρ. Δικαίου και Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου. Εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και συλλογικούς τόμους. Αρθρογραφεί στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Ελλάδας και του Εξωτερικού. Είναι μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών. Πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος το βιβλίο του Φιλελευθερισμός. Ο κ. Χατζής είχε συμμετάσχει στο πρόσφατο Συνέδριο του Συνδέσμου μας για τον Γιώργο Θεοτοκά.

Την διάλεξη του κ. Χατζή παρακολούθησαν ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου , ο πρόεδρος του Ναυπλιακού Ιδρυματος Ιωάννης Καποδίστριας Κώστας Χελιώτης , ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" Θεοδόσης Σπαντηδέας, ο  Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας Νικόλαος Μπουμπάρης, δημοτικοί σύμβουλοι, η πολιτευτής Αργολίδας Σόνια Ταντάρου Κρίγκου και πολύς κόσμος

--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες