Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

13 Φεβρουαρίου 2017

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ένας πετρογέρακας σε τοποθεσία στην παραλία του Αγίου Νικολάου στο Ναύπλιο, Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017.


STUDIO B&G

Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 13-2-2017
Τη Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 στη κεντρική και δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, και το κεντρικό και νότιο Αιγαίο, αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς, παροδικές βροχοπτώσεις. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά των παραπάνω ηπειρωτικών περιοχών. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Ολικός παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή περαιτέρω πτώση. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -4 έως 7 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από -1 έως 11, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 11, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 2 έως 9, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 3 έως 12.
Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Στη Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για εκδήλωση ασθενών βροχοπτώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πιθανότητα χιονοπτώσεων υπάρχει για τα ορεινά του νομού. Ολικός παγετός θα σημειωθεί σε περιοχές με υψόμετρο μεγαλύτερο από 700 μέτρα περίπου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 3 έως 7 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για εκδήλωση ασθενών βροχοπτώσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πιθανότητα χιονοπτώσεων υπάρχει για τα ορεινά του νομού. Ολικός παγετός θα σημειωθεί σε περιοχές με υψόμετρο μεγαλύτερο από 600 μέτρα περίπου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 1 έως 7 βαθμούς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες