Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

14 Φεβρουαρίου 2017

Κάλεσμα Δημάρχου για τον Μαραθώνιο του Ναυπλίου

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα στην Αθήνα η οργανωτική επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 5 Μαρτίου παράλληλα με τους αγώνες δρόμου 5 χλμ και 2.5 χλμ. Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Ναυπλίου, Δημήτρης Κωστούρος, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, ο οποίος βραβεύτηκε από τους διοργανωτές για την προσφορά του, οι αθλητές, Δημήτρης Σκουλαρίκης, Ντενίζ Δημάκη, Αναστασία Καρακατσάνη, και οι χορηγοί των αγώνων.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που μπορέσαμε μέσα σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον, με τη βοήθεια παρά πολλών, να δημιουργήσουμε μια τέτοια εκδήλωση, η οποία, από ένα απλό αθλητικό event, έχει κοινωνικούς, εκπαιδευτικούς, πολιτιστικούς και τουριστικούς στόχους, ακόμη και στόχους για την βελτίωση της υγείας των πολιτών» είπε ο κ. Κωστούρος.

Επίσης ευχαρίστησε όλους όσοι βοηθούν αυτή την προσπάθεια και φυσικά τους χορηγούς, καθώς επίσης τον ΣΕΓΑΣ, την ΕΟΕ και τον κ. Καπράλο, στον οποίο απένειμε τιμητική πλακέτα, τον σύλλογο «Ελπίδα» και την πρόεδρό του, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία παραβρέθηκε στο ξεκίνημα της εκδήλωσης για να ευχηθεί καλή επιτυχία στους διοργανωτές.
Ο κ. Κωστούρος προσκάλεσε, τέλος, όλους να παραβρεθούν στις 5 Μαρτίου στη γιορτή του Ναυπλίου, στην οποία οι διοργανωτές ευελπιστούν ότι θα συμμετάσχουν συνολικά 6.000 δρομείς σε όλες τις αποστάσεις και για τους οποίους θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου να μείνουν ικανοποιημένοι σε ολα τα επίπεδα.
Ο κ. Καπράλος από την πλευρά του συνεχάρη τον δήμαρχο για την διοργάνωση του Μαραθωνίου, για τον οποίο, όπως τόνισε, κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερος και συνέχισε: «Οι συμμετέχοντες έχουν αγκαλιάσει τον αγώνα και θεωρώ ότι είναι μια σημαντική διοργάνωση για όλους τους δρομείς και ο ρόλος της ΕΟΕ είναι να βοηθά όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις που γίνονται στη χώρα μας».
Η Ντενίζ Δημάκη είπε ότι θα συμμετάσχει και αυτή τη χρονιά στον αγώνα, τον οποίο χαρακτήρισε ως «μια καλή αρχή για τις διοργανώσεις που ακολουθούν» και τόνισε ότι οι «δρομείς έχουν στο Ναύπλιο τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έναν καλό αγώνα σε μια πραγματικά όμορφη πόλη».
Ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης είπε ότι είναι «χαρά και τιμή του» που θα τρέξει στο Ναύπλιο που έχει το δικό του ξεχωριστό χρώμα και θεωρεί ότι, αναλογικά βάσει πληθυσμού της πόλης, οι συμμετοχές των 6.000 δρομέων είναι πάρα πολλές.

--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες