Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

22 Μαΐου 2016

MΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΛΕΖΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ» ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Με κάθε λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκαν  και φέτος η μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον ομώνυμο ενοριακό ναό στο συνοικισμό Νέο Βυζάντιο  Ναυπλίου.
Ο ναός αυτός βρίσκεται στην μεγαλύτερη συνοικία της πόλης και κάθε χρόνο μαζεύει χιλιάδες πιστούς , που έρχονται από όλη την Αργολίδα για να τιμήσουν τους Αγίους. Στους φετινούς εορτασμούς ο ναός φιλοξενεί για λίγες ημέρες την  θαυματουργή εικόνα της   Παναγίας της Πανατανάσσης από την Σταυροπηγιακή μονή του οσίου Συμεών του θεολόγου στον Κάλαμο Αττικής. Καθημερινά στον Ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης   τελούνται ακολουθίες έως την  Τρίτη 24  Μαΐου 2016 προς τιμή της Ιερής εικόνας της Παναγίας της Παντανάσσης. 
Την Κυριακή 22 Μαΐου  πραγματοποιήθηκε  μουσική εκδήλωση στον  προαύλιο χώρο  του ναού, από τον Παναγιώτη Λάλεζα και παραδοσιακοί χοροί από το «εργαστήρι Ελληνικού χορού»  του  Χρήστου Λεβέντη. 
 Προηγήθηκε εσπερινός και παράκληση στην  Αγία Ελένη τη  Σινωπίτιδα . Στον ναό μαζί με την Ιερή εικόνα της Παναγίας είχε τεθεί προς προσκύνηση  Ιερό λείψανο της Αγίας .  Την μουσική και χορευτική εκδήλωση παρακολούθησαν ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, Ιερείς από την Μητρόπολη Αργολίδος και πλήθος κόσμου.  
 

STUDIO B&G 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες