Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

01 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΕΣ


IΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΤΟΙΚΙΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

                                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Γίνεται γνωστό στους ευσεβείς  χριστιανούς ότι με την ευκαιρία της εορτής της ανακομιδής των Ιερών λειψάνων του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού στις 3/9/2015 πανηγυρίζει ο Ιερός ναός του Αγίου Νεκταρίου Εργατικών κατοικιών Ναυπλίου.
Την Τετάρτη 2/9/205 και ώρα 07.30 μμ , παραμονή της εορτής , θα πραγματοποιηθεί Υποδοχή Των Ιερών λειψάνων του εν Αγίοις  πατρός ημών Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του θαυματουργού, στη συνέχεια θα ψαλλεί Αρχιερατικός Εσπερινός μετά αρτοκλασία και θείου κηρύγματος χοροστατούντος του θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου κκ Καλλινίκου.


Την ημέρα της εορτής Πέμπτη 3/9/2015 και ώρα 07.00πμ θα ψαλλεί ο Όρθρος και θα τελεσθεί Αρχιερατική θεία λειτουργία χοροστατούντος και λειτουργούντος του θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου κκ. Καλλινίκου.
Το απόγευμα της εορτής και ώρα 06.00 μμ. Θα ψαλλεί η ιερά Παράκληση στον Άγιο Λουκά και στη συνέχεια θα προβληθούν διαφάνειες και σχετική ομιλία για την ζωή του Αγίου , από τον π. Δημήτριο Κρουσταλάκη.
              
Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου




Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες