Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

22 Ιουνίου 2015

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών και η  αναπτυξιακή σύμπραξη συνεργία για την Αργολίδα διοργάνωσαν ημερίδα που  πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015  στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους Μυκηνών , με θέμα  στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση.  Η ημερίδα έγινε με την συνεργασία των : Δήμος Ναυπλιέων, Δήμος Άργους – Μυκηνών, Δήμος Ερμιονίδας, Δήμος Επιδαύρου ,Αναπτυξιακή Ν. Αργολίδας, Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές  Υπηρεσίες ΔΙΑΣΤΑΣΗ Α.Ε., Πελοπόννησος Α.Ε., Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αργολίδας, , ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ Α.Ε., Ανώνυμος Εταιρεία Επαγγελματικής Κατάρτισης Πελοποννήσου Α.Ε. - ΚΕΚΑΠ Α.Ε., ΑΤ MANAGEMENT ΕΠΕ, ADVISORS ΕΠΕ.  Η Ημερίδα είχε  ως στόχο την παρουσίαση της εξέλιξης των δράσεων του έργου ,την πληροφόρηση σε θέματα απασχόλησης &  επιχειρηματικότητας  και την ανάπτυξη συνεργασιών στο πλαίσιο του Τοπικού Σχεδίου.


Η ημερίδα ξεκίνησε  με το χαιρετισμό της Σπυριδούλας Σπανού, Ειδική συνεργάτης του Δημάρχου σε Θέματα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης. Κατόπιν με ομιλία του  Δημήτρη Κρίγγου , Αντιδημάρχου  του Δήμου Άργους Μυκηνών με θέμα «Αυτοδιοίκηση και Ολοκληρωμένη Τοπική Ανάπτυξη». Ακολούθησαν ο  Κωνσταντίνος Μπιτζής, Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης Συνεργία για την Αργολίδα, με θέμα Θεματική Ενότητα: Παρουσίαση  της εξέλιξης των Δράσεων του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση. Ο Μιχάλης Νταναβάρας , από την  Αναπτυξιακή Αργολίδας , με θέμα  Τοπική Πρωτοβουλία για την Απασχόληση. Η ημερίδα έκλεισε με ομιλίες, του Γιάννη Τυμπακιανάκης ,Εμπειρογνώμονας Πολιτικών Απασχόλησης Πρόγραμμα Επιχορήγησης Επιχειρήσεων για την Πρόσληψη Ωφελουμένων  των Τοπικών Σχεδίων Δράσης, με θέμα , Νέα Επιχειρηματικότητα, Συμβουλευτική, Χρηματοδοτικά προγράμματα και ευκαιρίες. Δράσεις ενίσχυσης  νέων επιχειρήσεων ,από τον  Κωνσταντίνο Χατζηφώτη , Σύμβουλος Επιχειρήσεων , ΑΤ MANAGEMENT ΕΠΕ -Σύμβουλοι Διοίκησης, Χρηματοδότησης και Ανάπτυξης ΕΠΕ. Και κοινωνική Επιχειρηματικότητα :Μια νέα δυναμική , από τον  Γιάννη Παπαδημητρίου,  Εκπαιδευτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες  ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΕ.
Το πρόγραμμα  υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», Δράση 7: Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας, της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3: Διευκόλυνση της πρόσβασης στην απασχόληση, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης




Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες