Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

15 Ιουνίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ WABBA ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Με διοργανωτές την WABBA Hellas και τον πρωταθλητή Ναυπλιώτη Τάσο Κολιγκιώνη ξεκίνησε χθες στο κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου το 2ημερο 14-15 Ιουνίου, Παγκόσμιο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της WABBA Hellas.


Περισσότεροι από 250, διεθνούς προβολής, αθλητές και αθλήτριες, από 20 διαφορετικές χώρες, μαζί με τις οικογένειές τους, έχουν έρθει ήδη στο Ναύπλιον και αναγγέλθηκαν στη γραμματεία των αγώνων.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ναυπλίου, πέρνουν μέρος και οι 4 πρώτοι της κάθε κατηγορίας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της 1ης Ιουνίου, που διεξήχθη στο ξενοδοχείο Novotel, της Αθήνας! Μεταξύ αυτών, είναι και ο Γενικός Νικητής, Wabba Mr. Hellas 2014, Γιάννης Μάγκος με τον προπονητή του Δαυίδ Μπαλάσκα.

Μιλώντας για το παγκόσμιο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Wabba, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, απέδωσε έπαινο στους αθλητές που συμμετέχουν, τονίζοντας το πόσες στερήσεις επιβάλουν στον εαυτό τους και πόση πειθαρχία χρειάζεται για να πετύχουν στο άθλημα της «Σωματικής Βελτίωσης -Bodybuilding». 

Στην ειδική Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, ο Δήμαρχος πέραν των άλλων, βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στον «αθλητικό τουρισμό», που λόγω των υποδομών και του περιβάλλοντος μπορεί να αποτελέσει «αιχμή του δόρατος» της τουριστικής πολιτικής του δήμου.

Στην ίδια συνέντευξη, ο αντιπρόεδρος της WEBBA, Τάσος Κολιγκιώνης, ανέφερε «η ικανοποιητική προσέλευση θεατών που αναμένεται θα στηρίξει τον προσωπικό του στόχο για διοργάνωση, κάθε χρόνο, ενός αγώνος του αθλήματος της «Σωματικής Βελτίωσης», στο Ναύπλιον».



 STUDIO B&G 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες