Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

20 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ


Γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Ναύπλιο καθώς πολίτες, φορείς, συλλογικοτητές, εκπρόσωποι συλλόγων και κομμάτων παρευρέθηκαν στην συνεδρίαση για το καυτό θέμα των παραχωρήσεων ακίνητων του δημοσίου στο ΤΑΙΙΠΕΔ προς πώληση.


Το θέμα έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο  η δημοτική παράταξη "Άλλη Πρόταση" με τους Δημοτικούς Συμβούλους Βλαχάκη και Αντωνιάδη ο οποίος με εισήγηση του περιέγραψε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα προς πώληση ακίνητα του Δημοσίου και πρότεινε την έκδοση ψηφίσματος από το Δ.Σ. με σκοπό την απένταξη των ακινήτων αυτών από την λίστα του ΤΑΙΠΕΔ και την ενημέρωση των δημοτών με έντυπα μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΝ.

Οι απόψεις που ακούστηκαν στην συνέχεια πολλές, με την συζήτηση αρκετές φορές να...ξεφεύγει, ενώ το έργο του προεδρείου για εκδοσή ενός ψηφίσματος δείχνει να είναι δύσκολη υπόθεση.

Παρόντες στην συνεδρίαση με τοποθετήσεις τους, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Κοδέλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τ.Χειβιδόπουλος, ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Γ.Γαβρήλος, ο Π.Πεβερέτος, δημοτικοί σύμβουλοι και αρχηγοί παρατάξεων, ενώ επιστολές έστειλαν οι βουλευτές και υπουργοί του νομού, καθώς λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούσαν να παρευρεθούν.



PHOTO STUDIO B&G 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες