Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

21 Ιουνίου 2014

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν.Ο ΝΑΥΠΛΙΟΥ - ΚΕΡΔΙΣΕ 11 - 7 ΤΟΝ ΝΑΥΣΙΘΟΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΟ





Ξεκίνησαν χθες Παρασκευή 20 Ιουνίου το απόγευμα οι αγώνες πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Β' Εθνικής πόλο ανδρών στο κολυμβητήριο Ναυπλίου. Στον 1ο όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες, του Ρεθύμνου, ο Ναυσίθοος, ο Ν.Ο Ναυπλίου, η Καλαμάτα.και ο Νηρέας.

Στον πρώτο αγώνα της ομάδα της διοργάνωσης η ιστορική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου νίκησε τον Ναυσίθοο από την Κέρκυρα 11-7 και έτσι έκανε ελπιδοφόρο ξεκίνημα.  


Στον άλλο αγώνα που έγινε νωρίτερα ο Νηρέας έχασε από την Καλαμάτα 7-6.

Σήμερα Σάββατο 21/6 γίνονται οι αγώνες: 12.30μ.μ. Καλαμάτα - Ναυσίθος, 1.30μ.μ. Ρέθυμνο - Νηρέας, 6.30μ.μ. Ναύπλιο - Καλαμάτα, 7.30μ.μ. Ναυσίθοος - Ρέθυμνο.

Και την Κυριακή 22/6: 9.30π.μ. Ρέθυμνο - Ναύπλιο, 10.30μ.μ. Νηρέας - Ναυσίθος, 3.30μ.μ. Καλαμάτα - Ρέθυμνο, 4.30μ.μ. Ναύπλιο - Νηρέας. 


Στο πρωτάθλημα παίρνουν μέρος συνολικά 25 ομάδες σε 5 ομίλους. Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι 4 πρώτες ομάδες για τη Β φάση, όπου σχηματίζονται τέσσερις όμιλοι των πέντε ομάδων. Οι πέντε τελευταίες ομάδες της α' φάσης παίζουν σε έναν όμιλο (πλέι άουτ) όπου οι 4 υποβιβάζονται στη Γ' Εθνική και ο πρώτος σώζεται. 

Στην τελική Φάση προκρίνονται, οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο της Β' Φάσης, σύνολο οκτώ, οι υπόλοιπες 12 παραμένουν στην κατηγορία. Σχηματίζονται δύο όμιλοι των τεσσάρων και ακολουθούν αγώνες κατάταξης. 

Οι 4 πρώτοι ανεβαίνουν στην Α2, οι άλλες 4 παραμένουν στη Β' Εθνική. Η κλήρωση για τη Β' Φάση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου στα γραφεία της ΚΟΕ, ενώ για την τελική την Πέμπτη 17 Ιουλίου. 

Η πρώτη φάση είναι προγραμματισμένη για τις 20 μέχρι τις 22 Ιουνίου. Η δεύτερη για τις 18 έως τις 20 Ιουλίου και η τελική 1,2 και 3 Αυγούστου. 

PHOTO STUDIO B&G 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες