Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

01 Ιουνίου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ 10ΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Από τις 29 Μαΐου έως την 1 Ιουνίου 2014, τo Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας και Κατάρτισης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και Ανθρωπιστικής Δράσης, διοργάνωσε όπως κάθε χρόνο στο Ναύπλιο, σε συνεργασία με την Έδρα J. Monnet «Δημοκρατία και Δικαιώματα του Ανθρώπου στην ΕΕ», και την Έδρα UNESCO «Δημοκρατία, Δικαιώματα του Ανθρώπου και Ειρήνη», το 10ο Σεμινάριο Διεθνούς Δικαίου


Φέτος, Υποψήφιοι Διδάκτορες και τελειόφοιτοι Μεταπτυχιακοί Φοιτητές από ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια, παρουσιάσαν την πρόοδο του ερευνητικού τους έργου, πάνω σε μία ευρύτατη θεματολογία διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου, και αξιολογηθηκαν από επιτροπή πανεπιστημιακών.

Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου, διεξήχθει το Σάββατο 31/5 η παραδοσιακή, ειδική εκδήλωση Εσπερίδα με θέμα «Ιστορική μνήμη και δίκαιο. Το δικαίωμα στην αλήθεια». Με συμμετοχή προσωπικοτήτων στον ακαδημαϊκό και μη χώρο.

Το Σεμινάριο περιλάμβανε και ειδικές εκδηλώσεις, Atelier. Στο πρώτο 5 μεταδιδακτορικοί ερευνητές παρουσίασαν το έργο τους σε τρέχοντα ζητήματα του διεθνούς δικαίου, ενώ το δεύτερο ασχολήθηκε με ζήτημα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Την Κυριακή 1 Ιουνίου τελευταία ημέρα του σεμιναρίου, τις εργασίες παρακολούθησε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού Γ.Ανδριανός. Το Σεμινάριο ηταν ανοικτό να το παρακολουθήσουν μεταπτυχιακοί και τελειόφοιτοι φοιτητές, νέοι επιστήμονες και ερευνητές με διεθνολογικά ενδιαφέροντα



Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες