Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

02 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΆΡΓΟΣ "1000 ΠΕΤΑΛΙΕΣ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ"

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, η χρήση του ποδηλάτου αυξάνεται συνεχώς. Άνθρωποι κάθε ηλικίας (ξανά)ανακαλύπτουν τη χαρά της ποδηλασίας. Το ποδήλατο πλέον χρησιμοποιείται ως εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης, ως μορφή ψυχαγωγίας, ως αθλητική δραστηριότητα και, πιστεύω το σημαντικότερο, ως μέσο προώθησης κοινωνικών μηνυμάτων. Στα πλαίσια αυτά  ο ποδηλάτης Σπύρος Καρατζούλης από το Αργος ξεκίνησε ένα ποδηλατικό οδοιπορικό στην Πελοπόννησο σε μια προσπάθεια προώθησης της χρήσης του ποδηλάτου.
Το ταξίδι  ξεκίνησε στις 2 Σεπτεμβρίου2013 , από το Άργος και θα συνεχίσει Τρίπολη, την Σπάρτη, την Καλαμάτα, την Κυπαρισσία, τον Πύργο, την Αμαλιάδα, την Πάτρα, το Αίγιο, το Κιάτο, την Κόρινθο και το Ναύπλιο και θα  τερματίσει  την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, έχοντας καλύψει πάνω από 1000 χιλιόμετρα και πάλι στο Αργος.


Σκοπός του ταξιδιού, είναι να μοιραστώ με εσάς τους δρόμους της Πελοποννήσου, για να μετρήσουμε τη δύναμη μας ,τόνισε ο ποδηλάτης, καθώς  ευχαρἰστησε το Δήμο Άργους Μυκηνών που αγκάλιασε την προσπάθεια, καθώς και τους χορηγούς μου που πίστεψαν σε αυτό το ταξίδι . Παρών στην εκκίνηση ἠταν κι ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ν. Γκαβούνος.







PHOTO STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες