Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

15 Αυγούστου 2013

ΣΤΟ ΑΡΓΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ


Πλήθος κόσμου από όλα τα χωριά του κάμπου της Αργολίδας τίμησαν το Ιερότερο πρόσωπο της ορθοδοξίας,την Παναγία μας στο χωριό Αργολικό του δήμου Ναυπλιέων.

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου από νωρίς συγκεντρώθηκε πλήθος πιστών, για να ζήσουν κατανυκτικές στιγμές σε αυτό που έχει πλέον καθιερωθεί να λέγεται ως Πάσχα του καλοκαιριού και να τιμήσουν την Υπέραγία Θεοτόκο.


Φέτος τον πανηγυρικό εσπερινό που έγινε στον Ιερό Ναό τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Αργολίδος Αρχιμανδρίτης Χ.Παπουλέσης πλαισιωμένος και από άλλους ιερείς των γύρω περιοχών. 

Στο τέλος του πανηγυρικο'υ εσπερινού, ακολούθησε η καθιερωμένη λιτανεία της Ιερής εικόνας στα στενά γραφικά δρομάκια του χωριού,με μικρά κοριτσάκια ντυμένα αγγελάκια και την συμμετοχή των τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου.

Από τον εορτασμό της κοιμήσεως της Παναγιάς δεν έλειψε και φέτος ο υφηπουργος Πολιτισμου και Αθλητισμου Γ.Ανδριανός, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο Πρώην Νομάρχης Αργολίδας Β. Σωτηρόπουλος με τη σύζυγο του, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Καρέλης, Αλέξανδρος Λυκομήτρος, Γιάννης Τζαρίμας, ο προεδρος του Λιμενικού Ταμειου Ναυπλίου Σταύρος Αυγουστόπουλος κ.α..



















PHOTO STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ 

Αναγνώστες