Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

15 Μαρτίου 2013

Νίκησε ο Διομήδης τον ΠΑΟΚ 26-23 στο Handball


Ο ΠΑΟΚ άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο και ο Διομήδης με 26-23, στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής, «αγκάλιασε» την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Α1 χάντμπολ των ανδρών.

Μεγάλο ματς στο κλειστό της Αγίας Τριάδας ανάμεσα στον πρωτοπόρο Διομήδη και τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ο οποίος αυτή τη φορά δεν κατάφερε να κόψει βαθμούς από τους «λύκους», ώστε να ελπίζει για την κορυφή. 
Αν και βρισκόταν εντός του στόχου για 30 λεπτά. Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν τους Πρωταθλητές Ελλάδας στο πρώτο μέρος, όμως πέραν του υπέρ τους 3-2 στα πρώτα λεπτά και 9-8 στο 26ο, δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα περισσότερο.


Το ημίχρονο «έκλεισε» με 11-10 υπέρ του Διομήδη, ο οποίος στην επανάληψη ανέβασε στροφές, διατηρούσε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα μια διαφορά τεσσάρων τερμάτων και έφτασε στην επικράτηση. 
Ένα αποτέλεσμα που του έδωσε τη δυνατότητα να μείνει για 40ό ματς αήττητος (38 νίκες-2 ισοπαλίες) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και φυσικά τον διατήρησε στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης. 
Την άλλη εβδομάδα ακολουθεί ένα ακόμη ντέρμπι, αυτό με την ΑΕΚ, όπου σε περίπτωση νίκης οι Αργίτες «καθαρίζουν» μια και καλή την υπόθεση πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ, αφού η Ένωση έχει ακόμη τα ντέρμπι με ΑΣΕ Δούκα και ΠΑΟΚ ενώ ο Διομήδης έχει εύκολο πρόγραμμα ως το φινάλε.
Παρών στον αγώνα με δυναμική διάθεση ο αντιπεριφερειάρχης Α.Χειβιδόπουλος, ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος, ο δημοτικός σύμβουλος Δ.Κρίγκος,  ο πολιτευτής με την Ν.Δ Β.Σιδέρης και πολλοί άλλοι.












  PHOTO STUDIO B&G ΑΠΕ//ΜΠΕ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες