Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

23 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!! ΓΙΑ ΤΟ HANDBALL


Το πρωτάθλημα μπαίνει πλέον στην πιο κρίσιμη καμπή του, καθώς τις επόμενες 4 αγωνιστικές θα κριθούν τα πάντα όσον αφορά την κατάταξη της ομάδας μας στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Στην πρώτη στροφή αυτού του δύσκολου δρόμου ο Διομήδης αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 18:00 στο Κλειστό της Αγίας Τριάδας την σκληροτράχηλη ομάδα του Κιλκίς. 
Στο ματς του 1ου γύρου η ομάδα μας είχε υποφέρει πραγματικά για να φτάσει στους 2 βαθμούς της νίκης. Το Κιλκίς εκμεταλλευόμενο την κούραση της ομάδας μας από τα δύσκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια με Μαδέιρα και επιστρατεύοντας υπέρμετρο πάθος και σκληρότητα λίγο έλειψε να μας κάνει τη ζημιά. Κάτι αντίστοιχο θα επιχειρήσει και αύριο. Όμως ο προπονητής και οι παίκτες μας είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για αυτό και δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους.

Το αυριανό παιχνίδι λοιπόν παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον από πολλές πλευρές και προσφέρεται για όμορφες συγκινήσεις. Ακριβώς λόγω της κρισιμότητας του, το γήπεδο επιβάλλεται να γεμίσει (κάτι που η αλήθεια είναι ότι πολύ σπάνια συμβαίνει φέτος) αύριο και ο μοναδικός κόσμος του Διομήδη να σπρώξει την ομάδα σε μια μεγάλη εμφάνιση και νίκη.
Παίκτες και τεχνική ηγεσία απευθύνουν ειδικό κάλεσμα για αυτό το παιχνίδι προς όλο τον κόσμο να έρθει αύριο στην Αγία Τριάδα και να ζήσει στιγμές ανάλογες του πρόσφατου παρελθόντος. Σας περιμένουμε!!!


Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες