Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

23 Φεβρουαρίου 2013

Η Πύλη Πολιτισμού θα προσφύγει στις δικαστικές αρχές για την προκλητική επίθεση της Χρυσής Αυγής

Δελτίο τύπου

Η Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου ανακοινώνει ότι, έπειτα από τα τελευταία γεγονότα της Τετάρτης 20/2/2013 με την προκλητική επίθεση εναντίον του από μέλη της Χρυσής Αυγής Αργολίδας, ο σύλλογος έχει ήδη προχωρήσει στη σύνταξη αναφοράς η οποία θα απευθυνθεί στις Αρχές (αρμόδια Υπουργεία, Αστυνομία, Δήμο, Περιφέρεια) και εξετάζει την προσφυγή σε κάθε αρμόδιο δικαστήριο.


Πεποίθησή μας είναι ότι τα γεγονότα από την Χρυσή Αυγή ήταν προσχεδιασμένα, εδώ και καιρό, δεδομένου ότι είχαν και άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν εισβάλλει στα γραφεία μας με σκοπό να "υπαγορεύσουν" σε εμάς έναν άλλο τρόπο λειτουργίας, σύμφωνο με τις ρατσιστικές τους αντιλήψεις.

Άσκησαν παράνομη βία κατά των μελών του συλλόγου και κατά των δικαιούχων του κοινωνικού παντοπωλείου και κατάφεραν να προκαλέσουν προβλήματα και εν μέρει να ματαιώσουν τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των άλλων δράσεων του Συλλόγου, εκείνη την ημέρα.

Ο Σύλλογος λειτουργεί το κοινωνικό παντοπωλείο πάνω από δύο χρόνια με την εισφορά εθελοντών, απλών ανθρώπων, αλλά και ορισμένων επιχειρήσεων της περιοχής μας (και όχι μόνον), και θα συνεχίσει τη δραστηριότητά του αυτή, βοηθώντας όλους τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη, και αυτό, ανεξάρτητα από το χρώμα τους, την εθνικότητά τους, το θρήσκευμα και τις πολιτικές και φιλοσοφικές τους πεποιθήσεις και με κριτήρια οικονομικά, οικογενειακά & υγείας, τα οποία είναι γνωστά στους δικαιούχους και σε αυτούς που μας στηρίζουν. Από τότε που λειτούργησε το πρόγραμμα μέχρι και σήμερα ο απλός κόσμος αλλά και οι φορείς της πόλης συμπαραστέκονται και συνδράμουν στις δράσεις μας.

Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε χωρίς να υποταχθούμε στις απειλές και στις ρατσιστικές απαιτήσεις της Χρυσής Αυγής, η οποία, θρασύτατα, μετά τα γεγονότα που προκάλεσαν σε βάρος μας την Τετάρτη 20/2/2013, έχει επιδοθεί σε μια εκστρατεία ψεύδους και συκοφαντίας σε βάρος του συλλόγου. Το δυστύχημα είναι ότι αυτά τα ψεύδη και οι συκοφαντίες φιλοξενούνται από τα τοπικά ΜΜΕ, αναπαράγοντας έτσι όλες τις αθλιότητες σε βάρος του συλλόγου μας.

εκ μέρους του Δ.Σ.

η πρόεδρος Χριστίνα Σταυρουλάκη

η γραμματέας Όλγα Γεωργαντέα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες