Μπορείτε να επικοινωνείτε στο email

studiopressbg@gmail.com

21 Φεβρουαρίου 2013

Το Π.Α.ΜΕ, το Σωματείο Ιδ.Υπαλλήλων και ο Σύνδεσμος Τεχνιτών Οικοδόμων Ναυπλίου, καταγγέλλουν τη "Χρυσή Αυγή" για τα επεισόδια στην "Πύλη Πολιτισμού"

ΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Π.Α.ΜΕ. καταγγέλλει το φασιστικό μόρφωμα της «Χρυσής Αυγής», που δε διστάζουν να επιτίθενται ακόμα και σε πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς με κοινωνική δράση και αλληλεγγύη.

Άλλο ένα κρούσμα εφόδου χθες βράδυ στο σύλλογο « Η Πύλη του Πολιτισμού» στο Ναύπλιο, που φαίνεται ότι αποτελεί μέρος μιας καμπάνιας εκφοβισμού και τραμπουκισμού, από τη Χρυσή Αυγή.

Είναι το όπλο του συστήματος που εκπαιδεύεται στις πλάτες των μεταναστών, για να χτυπήσει τους εργάτες, τους άνεργους και όσους αγωνίζονται και διεκδικούν.

Οι εργαζόμενοι και άλλα λαϊκά στρώματα πρέπει να απομονώσουν αυτούς που παίζουν το ρόλο των νταβατζήδων στα αφεντικά για να μπορούν ανενόχλητα να μειώνουν τους μισθούς, χωρίς να σηκώνει κανείς το κεφάλι.

Το εργατικό – λαϊκό κίνημα θα δώσει την απάντησή του, μέσα από τους ταξικούς αγώνες και τη κλιμάκωσή τους, απέναντι στην αντιλαϊκή λαίλαπα που έχει εξαπολύσει το κεφάλαιο, οι κυβερνήσεις του και οι παρατρεχάμενοί τους, στον εργαζόμενο λαό.



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας καταγγέλλει την δράση της Χρυσής Αυγής στη περιοχή μας.

Η αυθαίρετη τραμπούκικη δράση αυτού του φασιστικού μορφώματος πρέπει να απομονωθεί από τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.

Δε διστάζουν, να μπουκάρουν σε νοσοκομεία, σε συλλόγους κ. α. ζητώντας λογαριασμό για το αν εργάζονται μετανάστες στα νοσοκομεία, ή αν δίνεται κοινωνική αλληλεγγύη, από φορείς όπως ο σύλλογος « Η Πύλη του Πολιτισμού», όπως έγινε χθες βράδυ.

Καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες και καλούμε εργαζόμενους, άνεργους, μετανάστες, το λαό της περιοχής να απομονώσουν όσους καλλιεργούν το μίσος ανάμεσα σε Έλληνες και Μετανάστες και όχι μόνο, γιατί αύριο θα στραφούν ενάντια στο λαϊκό κίνημα που παλεύει για το δίκιο του.



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Δ.Σ. του σωματείου μας καταγγέλλει τη φασιστική Χρυσή Αυγή, για άλλο ένα κρούσμα εφόδου, που υπήρξε χθες βράδυ, ενάντια στο σύλλογο «Η Πύλη του Πολιτισμού», ζητώντας να τους δώσουν λογαριασμό που δίνουν την κοινωνική αλληλεγγύη, στοχοποιώντας μετανάστες και τσιγγάνους, που ζουν στη περιοχή.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους μετανάστες και τα άλλα λαϊκά στρώματα να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες, που καλλιεργούν του μίσος μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών.

Με στη δράση μας και τους αγώνες μας, να απομονώσουμε όλους αυτούς που τώρα επιτίθενται στους μετανάστες, ανοίγοντας το δρόμο για να επιτεθούν αύριο και στο εργατικό – λαϊκό κίνημα που διεκδικεί το δίκιο του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες